cum stabilesc pretul de vanzare

cum stabilesc pretul de vanzare

Postby arabela » Wed Aug 19, 2009 1:04 pm

Buna tuturor!

M-am hotarat sa-mi vand masina Dacia Super Nova din 2001 pentru ca efectiv nu o mai folosesc. Masina nu arata la exterior extraodinar (am mai parcat-o eu aiurea si m-am ales cu cateva chei trase pe vopsea) dar nu a fost f. folosita, are doar 75.300 km. Am fost ieri cu ea in service si i-am facut o diagnoza; a rezultat ca trebuie sa-i schimb o planetara si bucsile. Bateria am schimbat-o ieri, deci este noua. Nu are aer conditionat, dar are inchidere centralizata, alarma, CD player si e o masina ieftin de intretinut. Cum as putea sa stabilesc pretul fara sa mai schim planetara aia, dar in acelasi timp nici sa nu ma aleg cu nimic? M-am uitat pe site-uri, forumuri, dar nu imi dau seama care este pretul corect. Poate sa ma ajute cineva cu o sugestie?
arabela

Re: cum stabilesc pretul de vanzare

Postby radu058 » Wed Aug 19, 2009 7:08 pm

Buna,

Acum e cea mai proasta perioada de a-ti vinde masina. Parerea mea, daca nu esti disperata dupa banii pe care i-ai putea lua pe masina, sa mai astepti cateva luni deoarece acum preturile la masini au scazut enorm de mult. Decat sa o vinzi acum la un pret de nimic mai bine o mai tii, te mai folosesti de ea si la anul o vinzi tot la acelasi pret pe care ai putea sa il iei acum.
Daca reusesti sa iei 5500-6000 ron cred ca e super bine.
radu058

Postby arabela » Thu Aug 20, 2009 6:23 pm

Mersi radu058! Am pus cateva anunturi cu 1900 euro dar nu am primit nici un telefon :(. M-am uitat pe net si am vazut ca luna august e cea mai proasta luna pentru vandut masini. Daca as avea cumparator rapid, as lasa-o la 1600 euro. Ce parere ai, sa pun direct pretul pe sitemai mic sau sa-l las asa sa am de unde sa negociez :) (asta in ideea ca ma vor si suna clientii).
arabela

Postby radu058 » Fri Aug 21, 2009 11:36 am

Pai, in principiu, cu cat e mai mic pretul cu atat vor suna mai multi, sperand oricum ca vei mai lasa din pret. Cei care vor neaparat sa cumpere suna si daca e un pret mai mare si intreaba care e ultimul pret. Parere mea, daca esti dispusa sa o dai la 1600 sa pui pretul 1650-1700.
radu058

inmatriculari auto Bulgaria

Postby massys » Thu Oct 15, 2009 12:07 pm

inmatriculez orice auto in Bulgaria .
500 de EUR masina t el relatii> 728784187...
massys

Return to Dacia